Krofne iz rerne

Objavljeno 16.03.2017. od Dijana Popovic
Oznake: Dijana Popovic,

Opis

krofne iz rerne
pola kockice svezeg kvasca 25 gr 1 kesica vanilin secera 2 jaja prstohvat soli
70gr otopljenog putera
125 ml mlake vode
125 ml mlakog mleka
550gr brasna ZA PREMAZ KROFNI 55 GR PUTERA
PRIPREMA TESTA
KVASAC POMESATI SA BRASNOM VANILINIM SECEROM DODATI JAJA VODU MLEKO I RASTOPLJEN PUTER PA UMESITI FINO MEKANO TESTO TESTO OSTAVITI DA SE UDUPLA
ZATIM TESTO RAZVITI NE BAS TANKO MALO DEBLJE I CASOM VADITI KRUGOVE
U TEPSIJU STAVITI PEK PAPIR I PREMAZATI GA SA RASTOPLJENIM PUTER SVAKU KROFNU ODOZGO NAMAZATI SA PUTEROM I PUSTITI DA U TEPSIJU NADODJU NADOSLE KROFNE PECI NA 250 STEPENI OKO 20 MINUTA ,VRUCE KROFNE PREMAZATI RASTOPLJENIM PUTEROM POSUTI KRISTAL SECEROM I ODOZGO STAVITI MALO SECERA U PRAHU PRIJATN

1

Povezano

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

UKRASNA POGAČA