Pica srculenca

Objavljeno 05.02.2016. od Sandra Marković

Sastojci

  • Potrebno je za testo:
  • 250 ml mleka
  • 50 ml vode
  • 25 gr kvasca
  • 2 kasike ulja
  • malo soli
  • brasno po potrebi
  • Potrebno je za nadev:
  • 200 gr salame
  • 200 gr kackavalja
  • 250 ml kecapa
  • mesavina zacina za picu
  • masline
  • maslinovo ulje

Opis

40'
20'
0
0
  • U mlako mleko staviti kvasac da nadodje,dodajte ostale sastojke i postepeno dodavajuci brasno umesite tvrdo testo.Testo staviti u frizider da odstoji 2 sata.Nakon toga razvucite oklagijom tanku koru i modlom u obliku srca vadite srculenca i redjajte ih u pleh obložen pek papirom.Svako srculence premazati sa malo kecapa i posuti seckanom salamom,rendanim kackavaljem,mesavinom zacina za picu,staviti po neku maslinu i po kap maslinovog ulja.Peci 20 minuta na 200 C.

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam