MESIMO ZAJEDNO – PEKARSKA AKADEMIJA

Objavljeno 17.01.2017. od Mesimo zajedno

Uživali smo na još jednom, sada već tradicionalnom, okupljanju naših Fejsbuk fanova u okviru Mesimo Zajedno pekarske akademije.

U Baking Centru u Beogradu organizovali smo specifičnu edukaciju naše online zajednice na temu pripreme hrskavih fancuskih bageta, kao i snimanja i montaže kratkih videa kojima će naši polaznici lakše beležiti pripremu svoje hrane.

Polaznici ovogodišnje akademije bili su najbolji srpski food blogeri, naši Fejsbuk fanovi, kao i digital i food stručnjaci, dok su druženje dodatno začinili Gorica i Dragan, čuveni i šarmantni voditeljski par.

Izrada francuskog bageta iziskuje puno vremena, ali zahvaljujući našim tehnolozima iz Baking centra, proces je skraćen, tako da su svi polaznici, za vrlo kratko vreme, mogli da uživaju u sveže pečenim, mirisnim i hrskavim bagetima.

Blogeri i fanovi pažljivo su pratili edukaciju i postavljali mnogobrojna pitanja našim stručnjacima, te je akademija protekla u veseloj i dinamičnoj atmosferi.
Do sledeće akademije, vežbajmo i mesimo zajedno!

 

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam