Nagradna aktivacija Mesimo zajedno korak po korak Pravilnik

Još jednom ove godine kompanija Lesaffre RS doo Beograd odlučila je da u susret novogodišnjim praznicima, obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama i organizuje nagradnu aktivaciju. Nagradna aktivacija će se odvijati na Fejsbuk i Instagram profilima Mesimo zajedno.

Trajanje nagradne aktivacije
Aktivacija Mesimo zajedno korak po korak na obe društvene mreže, Fejsbuku i Instagramu, trajaće od 15. novembra od 16h do 20. decembra 2021. godine do 24h. Informaciju o pobednicima nagradne aktivacije na društvenim mrežama objavićemo na Fejsbuk i Instagram stranici Mesimo zajedno 24. decembra najkasnije do 17h. 


Podaci o nagradnim aktivacijama
Učešće u nagradnoj aktivaciji je besplatno i dobrovoljno. Ista aktivacija biće realizovana na Facebook i na Instagram profilu, vi birate na kojoj društvenoj mreži ćete učestvovati:
https://www.facebook.com/MesimoZajedno/ 

https://www.instagram.com/mesimozajedno/?hl=en

Samim učešćem u nagradnoj aktivaciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumeo pravila učešća.

PRAVILA AKTIVACIJE

Na Facebook i Instagram profilu Mesimo zajedno organizuje se nagradna aktivacija. Kako biste učestvovali u nagradnoj aktivaciji, neophodno je da ispratite sledeće korake:
1. Lajkujete Fejsbuk stranicu Mesimo zajedno ili zapratite Mesimo zajedno Instagram stranicu, registrujete se na sajt Mesimo zajedno. Da biste se uspešno registrovali neophodno je da prihvatite kolačiće koji postoje radi boljeg korisničkog iskustva i svih funkcionalnosti na sajtu.
2. Postavite recept i fotografije izrade recepta korak po korak za dizano testo koje pripremate sa kvascem za vašu slavsku trpezu. 

U AKTIVACIJI MOGU DA UČESTVUJU PUNOLETNA LICA KOJA:

– pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, e-mail adresu i kontakt telefon) prvenstveno u svrhu kontaktiranja i objavljivanja imena na Facebook i Instagram profilu Mesimo zajedno ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili u svrhu primanja obaveštenja u toku aktivacije;

– imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije, 

– nisu zaposlena u kompaniji Lesaffre RS doo Beograd (uključijući i društva u vlasništvu kompanije)

Nagradni fond:

Pošto dugo nismo organizovali aktivacije povećali smo vrednost nagrada. Tri najkreativnija recepta i fotografije izrade korak po korak, po oceni žirija, će osvojiti Lilly vaučere u vrednosti od 15000 dinara (za prvo mesto),10000 dinara (za drugo mesto) i 5000 dinara (za treće mesto), plus najboljih 10 recepata biće objavljeni u jednom od kulinarskih izdanja časopisa. Fond nagrada je: 3 Lilly vaučera u vrednosti od 15, 10 i 5 hiljada dinara za prva tri mesta i objava deset najboljih recepata u jednom od kulinarskih časopisa. Žiri čine dva predstavnika kompanije Lesaffre RS doo Beograd i jedan predstavnik digitalne agencije HOMEPAGE DOO NOVI SAD, Šajkaška 37, 21000 Novi Sad.

PREUZIMANJE NAGRADE:

Učesnici koji budu stekli pravo na nagradu potrebno je da pošalju svoje podatke (ime, prezime, podaci o rođenju, tačna mejl adresa i kontakt telefon) u inbox Fejsbuk profila Mesimo zajedno ili u inboks Instagram profila mesimozajedno kako bi bili obavešteni o načinu preuzimanja nagrade. Takođe, je potrebno da pobednici potvrde mejlom ili Fejsbuk i Instagram porukom da su primili vaučere.  

Podaci dobijeni na ovaj način od strane dobitnika nagrade neće biti dostupni javnosti i biće iskorišćeni isključivo za potrebe preuzimanja nagrade.

OPŠTE ODREDBE:

Lesaffre RS doo Beograd obaveštava sve učesnike u ovoj aktivaciji da one imaju isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestvovanje u aktivaciji uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činidbom od strane osobe koja u aktivaciji učestvuje. U slučaju nepredviđenih okolnosti i/ili vanrednih situacija, kompanija Lesaffre RS doo Beograd zadržava pravo izmene datuma realizacije nagradne aktivacije.

Kompanije Facebook i Instagram ni na koji način nisu uključene u pripremu i realizaciju ove aktivacije, i ne snose nikakvu odgovornost za nju.

Da biste učestvovali u ovoj nagradnoj aktivaciji potrebno je da prethodno prihvatite propisane uslove. Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće, a pre nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu.

Prijavom za učestvovanje na ovoj aktivaciji smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo u celosti i dao saglasnost za sledeće:

Saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka.

Obavešten/a sam da se moji lični podaci kao što su adresa stanovanja, e-mail i kontakt telefon prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika nagrade. 

Pristajem da budem kontaktiran od strane kompanije Lesaffre RS doo Beograd, odnosno od predstavnika te kompanije u vezi sa ovom aktivacijom.

Potvrđujem da sam upoznat sa pravom da kompanija Lesaffre RS doo Beograd pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve tekstove, zapise, fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima ili nisu u skladu sa pozitivnim vrednostima koje kompanija promoviše (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloletnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd).

Potvrđujem da Lesaffre RS doo Beograd ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da nije odgovoran za štetu koja može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

U slučaju spora, primeniće se pravo Republike Srbije i nadležnost suda u Beogradu.

U Beogradu, dana 15. novembra 2021. godine.

ORGANIZATOR:
Lesaffre RS doo Beograd

 

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam