Zasladite avgust na najbolji način!

 

Avgust je mesec u godini kada se vraćate sa godišnjih odmora ili, ako imate decu u osnovnoj školi, koristite poslednju priliku da na njih odete. Bez obzira na to kako trošite poslednji letnji mesec tokom ove godine, pokušajte da se zasladite i uživate u bogatstvu ukusa zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima.

Tokom leta smo navikli da pretežno jedemo sladolede i pijemo osvežavajuće napitke kako bismo se rashladili, ali mi vam predlažemo da iskoristite to što ovog leta temperature nisu uobičajeno visoke za ovo doba godine i iznenadite svoje najbliže nekim neočekivanim slatkišem.

Mi vam predlažemo da isprobate sjajne lizalice, koje su idealne i za proslave dečjih rođendana. Ako vaše dete slavi rođendan tokom avgusta, evo jedne ideje kako da obradujete njega i njegove drugare. Recept možete isprobati i da obradujete sebe i svoje odrasle prijatelje i na taj način oživite dete u sebi.

Pored toga, možete iskoristiti priliku i napraviti sjajan čokoladni kuglof sa suvim šljivama i orasima. Izdvojite letnje veče da uživate u zavodljivom ukusu čokoladne poslastice zajedno sa svojim partnerom ili prijateljicama. Možda uživanje možete upotpuniti i čašom dobrog vina i na taj način se prepustiti savršenom hedonizmu. Budite kreativni i dopustite sebi da predahnete nakon dugog, napornog dana.

Za kraj slatkog putovanja, podsetite sebe na to da će hladniji dani, u kojima se lakše diše, uskoro doći. Ništa neće u vama probuditi tu svest bolje od razmišljanja o nepreglednim ruskim prostranstvima prekrivenim snegom. Zato vam preporučujemo da isprobate preukusni Ruski kolač, preliven belom glazurom i zamišljate da ste negde daleko u Moskvi.

Iskoristite ovaj avgust na najbolji mogući način. Prepustite se trenucima i pokušajte da, čak iako niste u prilici da odete na odmor, iskoristite bar jedan vikend da ga provedete u prirodi i opustite se. Ne zaboravite da se postarate da i najbolja hrana bude deo uživanja u poslednje dve nedelje leta.

 

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam