Praznici nam stižu,uz vrenje kvasac kiflice se dižu,dok nam gosti pristižu..svi pitaju kako?,sta reci,kako ih tako dobro ispeći?Iza njih se krije neko mnogo jak,vrenje kvasac može da koristi svak’…-podelite svoje tajne za dobro testo i uzivajte u ukusima koje proizvode-
Oznaka recepta: konkurs
Recept
Bakini predošnji uštipci
Kada ti je mesa preko glave ,uštipci se prave,brzo i lako uz vrenje kvasac to moze svako…Za praznike okupi porodicu oko sebe i svako za uštipak neka se ogrebe -za ukus koji okuplja porodicu
Recept
Cimet rolnice
Cimet rolnice su naše najomiljenije porodično pecivo. Od momenta pripreme kada kuhinjom krene da se širi miris cimeta, pa sve dok se ne izvade iz rerne svi uzbudjeno čekamo da uzivamo u njihovom divnom ukusu. Okupane prelivom dobijaju svoj savršeni završetak. A kad ih spremamo? Pa uvek. Kada se krene na put, kada se dočekuju gosti, kada se ispraćaju gosti, kada nam se jedu, kada je hladno, kada je toplo…Za njih se ne čeka prilika da se prave, već kad god ih srce pozeli. One ispunjavaju dušu i zato treba da ih probate i prepustite se magiji cimeta.