Pica piroske
Objavljeno 08.10.2017. od Tatjana Eric Stojanovic
Oznake: 1 kašičica soli, 1 kockica kvasca, 100 ml kečapa, 150 g krompira, 200 g kačkavalja, 200 g šunkarice, 200 Skuvati krompir i ostaviti da se ohladi. Staviti kvasac da nadođe, 50 g margarina, dodati so, izgnječen krompir, margarin i umesiti glatko testo. Ostaviti na toplom 30 minuta da naraste. Razviti testo debljine prsta, mleko, pa ga dodati brašnu, premazati ga umućenim belancetom. Onda ga iseći na kocke i na svaku stavljati kašičicu fila. Fil: Izrendati šunkaricu, šećer, sir i pomešati sa kečapom. Svaku kockicu uviti kao valjak i pržiti u vrelom ulju. ml ulja, Tatjana Eric Stojanovic, žumanca,
Opis
Moj sin buduci pekar ,mnogo voli da učestvuje kad pravim testo a pogotovo kada je nesto sa ukusom pice u pitanju.Ovog puta je asistirao u pravljenju pica piroske
Povezano
Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam
Komentari