Sastojci

600 g brašna
1 kocka kvasca vranje
1 kašika šećera
1 dl mleka
1 jaja
1 casica ulja
250 g margarina
1 prašak za pecivo
1.U mlako mleko sipati kvasac i 1 kašiku šećera, zatim ostaviti da narasteU drugu posudu staviti brašno,ulje, prašak za pecivo i nadošli kvasac, zatim zamesiti testo i ostaviti da narasteKada testo naraste podeliti na 5-6 delova i svaki deo rastanjiti i premazati maslacem osim zadnjeg dela,rastanjiti ga u veliki krug iseći na trake i filovala sam marmeladom i kremom,a možete filovati po željiPosle toga zaviti i staviti po jednu kockicu margarina.Kroasane peći sve dok ne porumenePečene kroasane posuti se šećerom u prahu i poslužiti
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Za čas se pojedu koliko su ukusne