Mesimo zajedno – novogodišnje aktivacije Pravilnik

Ove godine kompanija Lesaffre RS doo Beograd (u daljem tekstu: Lessafre RS) odlučila je da povodom novogodišnjih praznika obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama i organizuje dve nagradne aktivacije. Nagradne aktivacije će se odvijati na Fejsbuk i Instagram profilima Mesimo zajedno.

Trajanje nagradnih aktivacija
Nagradna aktivacija Mesimo zajedno nagradna aktivacija na Fejsbuku će trajati od 18. decembra od 13h do 29. decembra 2020. godine do 12h, dok će nagradna aktivacija Mesimo zajedno na Instagramu trajati od 18. decembra od 13h do 29. decembra do ponoći. Informaciju o pobedniku nagradne aktivacije na Fejsbuku objavićemo na Fejsbuk stranici Mesimo zajedno 31. decembra najkasnije do 17h, a informaciju o pobedniku nagradne aktivacije na Instagramu objavićemo na Instagram stranici Mesimo zajedno 31. decembra najkasnije do 17h.

Podaci o nagradnim aktivacijama

Učešće u nagradnim aktivacijama je besplatno i dobrovoljno. Vi birate da li ćete učestvovati u jednoj ili u obe nagradne aktivacije.  

Jedna aktivacija biće realizovana na Facebook profilu:
https://www.facebook.com/MesimoZajedno/

Druga aktivacija biće organizovana na Instagram profilu:

https://www.instagram.com/mesimozajedno/?hl=en

Samim učešćem u nagradnoj aktivaciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumeo pravila učešća.

PRAVILA AKTIVACIJE za Facebook

Na Facebook profilu „Mesimo zajedno“ organizuje se nagradna aktivacija. Kako biste učestvovali u nagradnoj aktivaciji,  neophodno je da ispratite sledeće korake:
1. Registrujete se na sajt Mesimo zajedno. Da biste se uspešno registrovali neophodno je da prihvatite kolačiće koji postoje radi boljeg korisničkog iskustva i svih funkcionalnosti na sajtu.
2. Postavite recept i fotografiju za omiljeno novogodišnje pecivo.

PRAVILA AKTIVACIJE za Instagram

Druga nagradna aktivacija biće organizovana na „Mesimo zajedno“ Instagram profilu. Kako biste učestvovali u ovoj aktivaciji, neophodno je da ispratite sledeće korake:
1. Zapratite Instagram stranicu mesimozajedno.
2. Registrujete se na sajt Mesimo zajedno i objavite recept za omiljeni novogodišnji slatkiš. Da biste se uspešno registrovali na sajt, neophodno je da prihvatite kolačiće koji postoje radi boljeg korisničkog iskustva i svih funkcionalnosti na sajtu.


U AKTIVACIJI MOGU DA UČESTVUJU PUNOLETNA LICA KOJA:

– pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, e-mail adresu i kontakt telefon) prvenstveno u svrhu kontaktiranja i objavljivanja imena na Facebook i Instagram profilu Mesimo zajedno ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili u svrhu primanja obaveštenja u toku aktivacije;
– imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije,
– nisu zaposlena u kompaniji Lesaffre RS (uključujući i društva u vlasništvu kompanije)

Nagradni fond:

Najkreativniji recept i fotografija za novogodišnje pecivo na Fejsbuku i najzanimljiviji recept, komentar i fotografija za omiljeni novogodišnji slatkiš na Instagramu, po oceni žirija, će osvojiti po jedan Lilly vaučer u vrednosti od 5000 dinara. Fond nagrada je: Lilly vaučer u vrednosti od 5000 dinara za pobednika nagradne aktivacije na Fejsbuku i Lilly vaučer u vrednosti od 5000 dinara za pobednika nagradne aktivacije na Instagramu.

Žiri čine dva predstavnika kompanije Lesaffre RS i jedan predstavnik digitalne agencije HOMEPAGE DOO NOVI SAD, Šajkaška 37, 21000 Novi Sad.

PREUZIMANJE NAGRADE:

Učesnici koji budu stekli pravo na nagradu potrebno je da pošalju svoje podatke (ime, prezime, podaci o rođenju, tačna mejl adresu i kontakt telefon) u inbox Fejsbuk profila Mesimo zajedno za Facebook, ili u inboks Instagram profila mesimozajedno za nagradnu aktivaciju na Instagramu kako bi bili obavešteni o načinu preuzimanja nagrade. Takođe, je potrebno da pobednici potvrde mejlom ili Fejbuk i Instagram porukom da su primili vaučere.  

Podaci dobijeni na ovaj način od strane dobitnika nagrade neće biti dostupni javnosti i biće iskorišćeni isključivo za potrebe preuzimanja poklona.

OPŠTE ODREDBE:

Lesaffre RS obaveštava sve učesnike u ovim aktivacijama da one imaju isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestvovanje u aktivacijama uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činidbom od strane osobe koja u aktivacijama učestvuje. U slučaju nepredviđenih okolnosti i/ili vanrednih situacija, kompanija Lesaffre RS zadržava pravo izmene datuma realizacije nagradne aktivacije.

Kompanije Facebook i Instagram ni na koji način nisu uključene u pripremu i realizaciju ovih aktivacija, i ne snose nikakvu odgovornost za njih. Da biste učestvovali u ovim nagradnim aktivacijama potrebno je da prethodno prihvatite propisane uslove. Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće, a pre nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu. Prijavom za učestvovanje na ovim aktivacijama smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo u celosti i dao saglasnost za sledeće:

Saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka.

Obavešten/a sam da se moji lični podaci kao što su adresa stanovanja, e-mail i kontakt telefon prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika poklona. 

Pristajem da budem kontaktiran od strane kompanije Lesaffre RS, odnosno od predstavnika te kompanije u vezi sa ovim aktivacijama.

Potvrđujem da sam upoznat sa pravom da kompanija Lesaffre RS pri realizaciji ovih aktivacija ne prihvati ili ukloni sve tekstove, zapise, fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima ili nisu u skladu sa pozitivnim vrednostima koje kompanija promoviše (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloletnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd).

Potvrđujem da Lesaffre RS ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da nije odgovoran za štetu koja može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

U slučaju spora, primeniće se pravo Republike Srbije i nadležnost suda u Beogradu.

U Beogradu, dana 18. decembra 2020. godine.

ORGANIZATOR:
Lesaffre RS doo Beograd

 

 

 

 

 

 

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam