200ml jogurta | |
2 kašike ulja | |
1 jaje | |
1 prašak za pecivo | |
1 kašičica soli | |
100g belog sira | |
150g kačkavalja | |
120g salame (ili nešto drugo suhomesnbrašnaato) | |
2 kašike kečapa | |
1 kašičica origana | |
400-450g brašna | |
1. | Prvo pomešati jogurt, jaje, ulje, so i prašak za pecivo, promešati. |
2. | Zatim izrendati sir, kačkavalj i salamu, to promešati, pa dodati origano i kečap. |
3. | I na kraju dodati 400g brašna i umesiti, ako se testo lepi dodati još brašna koliko je potrebno. |
4. | Iseći testo na štapiće i stavljati da se prži u zagrejano ulje. Prijatno! |
5. | |
6. | |
7. | |
8. | |
9. | |
10. | |
11. | |
12. | |
13. | |
14. | |
15. |