Sastojci

9 listova kora za pitu
Tegla kompota od višanja
2 jaja
Pola čaše šećera
Pola čaše ulja
Pola čaše pšeničnog griza
Pola čaše jogurta
Pola praška za pecivo
1.Potrebno Vam je 9 listova kora za Za premaz umutite dva jaja sa pola čaše šećera pa dodajte pola čaše ulja, pola čaše 8jogurta pola čaše pšeničnog griza i pola praška za pecivo. Uzeti jednu koru namazati je kašikom fila i četkicom lepo razmazati po celoj kori. Staviti višnje samo pri dnu kore i uviti u rolatić. Tako uraditi sa 6 kora i odložiti ih sa strane. Zatim uzeti jednu koru i premazati je jednom kašikom fila preko nje staviti drugu koru i premazati je tako i treću isto. Zatim poredjati tri rolatića sa višnjama jedan pored drugog pri dnu ovih namazanih kora premazati ih filom preko njih staviti dva rolatića sa višnjama premazati ih filom pa na vrhu piramide staviti i poslednji rolatić i premazati filom. Pažljivo umotati sve zajedno u jedan veliki rolat i odozgo premazati filom. Peći dok ne porumeni.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Rolatiće čvrsto zamotajte