Sastojci

300 g brašna
120 ml mleka
1/2 kocke kvasca
50 ml vode
50 ml ulja
1 kašicica soli
1/2 kašičice šećera
250 g salame
150 ml kečapa
1.U mlako mleko i vodu dodati kvasac, šećer i kašičicu brašna pa ostaviti da nadođe.
2.U odgovarajuću posudu sipati mleko sa kvascem, dodati ulje i so. Postepeno dodavati brašno i zamesiti testo. Ostaviti 30 min da nadođe. Za to vreme pripremiti fil.
3.Izrendati salamu i pomesati s kečapom.Zatim testo razviti oklagijom i okruglom modlom vaditi krugove. Na svaki krug staviti fil i preklopiti.
4.Poređati pancerote u pleh oblozen pek-papirom i peći na 200 stepeni dok lepo ne porumene.
5.Po želji, pancerote služiti sa ruskom salatom.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.