Potrebno je za testo: | |
250 ml mleka | |
50 ml vode | |
25 gr kvasca | |
2 kasike ulja | |
malo soli | |
brasno po potrebi | |
Potrebno je za nadev: | |
200 gr salame | |
200 gr kackavalja | |
250 ml kecapa | |
mesavina zacina za picu | |
masline | |
maslinovo ulje |
1. | U mlako mleko staviti kvasac da nadodje,dodajte ostale sastojke i postepeno dodavajuci brasno umesite tvrdo testo.Testo staviti u frizider da odstoji 2 sata.Nakon toga razvucite oklagijom tanku koru i modlom u obliku srca vadite srculenca i redjajte ih u pleh obložen pek papirom.Svako srculence premazati sa malo kecapa i posuti seckanom salamom,rendanim kackavaljem,mesavinom zacina za picu,staviti po neku maslinu i po kap maslinovog ulja.Peci 20 minuta na 200 C. |