6jaja | |
6kaš. secera | |
6kaš. brasna | |
Kašičica praška za pecivo, Kašika vruće vode, Kašika ulja | |
Preliv: bela čokolada, malo margarina i mleka | |
Fil: džem po potrebi i 2 kašike mlevene plazme | |
1. | Umutiti jaja sa šećerom, brašnom, dodati kašiku ulja i vruće vode i kašičicu p.za pecivo. Sipati u pleh i peći 20 min na 200 ili 180, zavisi kakva je rerna. |
2. | Kad izvadite rolat iz rerne, uvite ga u mokru krpu i ostavite da se ohladi. Nakon toga, rolat premažite sa džemom i mlevenim keksom, pa ga prelijte preko sa glazurom: jedna tabla bele čokolade, komadić margarina i malo mleka zagrejte dok se čokolada ne istopi i tako toplo prelijte. Prijatno! |
3. | |
4. | |
5. | |
6. | |
7. | |
8. | |
9. | |
10. | |
11. | |
12. | |
13. | |
14. | |
15. |