Sastojci

1 solja vode
3 solje brasna
1 kesica suvog kvasca
1 kasicica secera
2 kasike ulja
1 kasicica ulja
150 ml soka od paradajza
2 cena belog luka
bosiljak
origano
100 g sunke
100 g kackavalja
1.U mlaku vodu sipati secer i kvasac,pa kada kvasac nadodje,umesati i brasno.Dodati ulje i so,pa zamesiti testo.Ostaviti ga da naraste,pa podeliti na dva dela.
2.Svaki deo rastanjiti u oblik pravougaonika,premazati sosom koji ste napravili od paradajza,izgnjecenog belog luka,bosiljka i origana.Preko staviti sunku i kackavalj,pa urolati.
3.Staviti u pleh oblozen pek-papirom,premazati uljem i peci na 200 stepeni oko pola sata.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Pecivo iz italijanske kuhinje kome je tesko odoleti..