Baš miriše na proleće, pa ko je ne bi voleo….
pola kilograma brašna, | |
pola kesice suvog kvasca, | |
3 kašike ulja, | |
3 dl mlake vode, po ukusu soli i malo šecera. | |
1. | Zamesiti testo od pola kilograma brašna, pola kesice suvog kvasca, 3 kašike ulja, 3 dl mlake vode, po ukusu soli i malo šecera. Ostaviti da naraste. Testo podeliti na 4 dela, podmazati tepsiju. Prvi deo testa razvući i staviti u tepsiju. Testo preliti mlevenim paradajizom, sečenom ljutom papričicom, mladim seckanim crnim i belim lukom. Narendati sir i obilato posuti seckanim komoračem. |
2. | |
3. | |
4. | |
5. | |
6. | |
7. | |
8. | |
9. | |
10. | |
11. | |
12. | |
13. | |
14. | |
15. |