Sastojci

500 g brasna,
20 g kvasca
300 ml mleka
2 kasike secera
1 mala kasikica soli
1 kasika masti
fil
500 ml mleka
3 kasike secera
1 kesica pudinga od vanile
50 g kokosa
po potrebi secer u prahu
1 jaje za premazivanje
1.Od ukupne kolicine mleka uzeti malo,ugrejati pa potopiti kvasac.Dodati kasikicu secera. Ostaviti kvasac da nadodje. Spremiti brasno,dodati mast,so,ostatak secera i mleka.Dodati nadosli kvasac pa umesiti testo.
2.Ostaviti testo da naraste pa za to vreme spremiti fil.
3.U 100 ml mleka razmutiti puding a ostatak mleka sa secerom staviti da se kuva.Kada mleko provri ukuvati puding. Skloniti sa vatre pa umesati kokos. Ostaviti na stranu da se malo prohladi.
4.Kada je testo naraslo razviti ga u pravougaonik. Namazati testo filom pa ga iseći na šire trake.Svaku traku uviti u rolnicu pa poredjati u tepsiju. Sve rolonice premazati umucenim jajetom pa ostaviti da malo odmore dok se greje rerna.
5.Rernu ukljuciti na 200 stepeni i kada se ugreje staviti rolnice da se peku oko 25 minuta. Kada su gotove rolnice uvaljati ih u prah secer.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.