Sastojci

600 g brašna,
2 dl pavlake za kuvanje,
1 kašičica šećera,
1dl mlake vode,
20 g kvasca,
50 ml ulja,
so po ukusu,
2 kašike čia semenki i
200 g pečene bundeve.
1.: Razmutiti kvasac u malo mlake vode, dodati šećer i malo brašna , pa kad kvasac nadođe sipati ga u vanglicu. Dodati pavlaku za kuvanje , ulje, pečeni dulek, brašno i so, pa umesiti glatko testo. Ostaviti da naraste, oblikujte testo u loptu. Okruglu šerpu obložiti papirom za pečenje, prebacite testo, ostavite ga još oko pola sata da odmara, rernu zagrejte na 200 stepeni i pecite hleb.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ne znam da li je ukusnija ili lepše izgleda….