Sastojci

Za kore:
250g margarina
1 kašičica soli
15g kvasca
0, 5 dl mleka
500gbrašna
1 jaje
Fil:
400g mlevenog, mešanog mesa
1 glavica crnog luka
biber, so, ulje
2 jajeta plus jedno žumance za premazivanje
malo susama za posipanje gotove pite
1.Zamesite glatko testo od margarina, jajeta, mleka, kvasca , brašna i malo soli. Dobro uraditi testo i ostaviti da nadođe.
2.Nadošlo testo podeliti na dva dela.
3.Sitno seckan crni luk ispržite na malo ulja, dodajte mleveno meso i zajedno pržite sve dok meso ne omekša..Dodajte jaja i još malo pržite. Posolite, pobiberite i ostavite da se ohladi.
4.Jedan deo testa rastanjite u podmazanom plehu i premažite prženim mesom.
5.Drugi deo testa rastanjite oklagijom, pa staviti preko mesa. Premazati žumancetom, posipati susamom i peći na 200 C oko 40 min.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Odlična večera