Sastojci

500 ml mlake vode,
700 g brašna,
40g kvasca ,
1 kafena kašičica šećera,
1 kafena kašičica soli.
ZA FIL:
200g sitnog sira, 3 jaja.
1.U vanglu stavite kvasac, dodajte mlaku vodu i šećer. Malo izmešajte rukom, postepeno dodajte brašno i na kraju so. Ostavite testo da naraste. Naraslo testo izručite na radnu površinu predhodno posutu brašnom.
2.Testo treba da bude srednje debljine ni previše tanko ni debelo. Razvucite ga u krug i podelite na osam delova, na svaki deo stavite fil od sira i jaja i preklopite prema krugu. Stavite u podmazanu i brašnom posutu okruglu tepsiju i ostavite da još malo naraste.
3.Pecite u zagrejanoj rerni dok lepo ne porumeni.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ovaj hleb je čaroban, nema ko ga ne voli……