Pozivamo vas da se registrujete ili ulogujete na našu platformu Mesimo zajedno, postavite svoje recepte i postanete deo naše Mesimo zajedno zajednice.

Naša filozofija

“Mesimo zajedno” je naša virtuelna pekara, mesto gde se strast prema pecivima pretvara u stvaralačku magiju. „Mesimo zajedno“ je vaša prilika da dodirnete tradiciju, zagrlite inovacije i napravite mesto na trpezi za nova sećanja.

Nudimo vam više od recepata; nudimo vam šansu da, korak po korak, otkrijete kako se uz malo strpljenja i mnogo ljubavi može stvoriti savršenstvo koje se topi u ustima. Naša misija je da vas uvedemo u svet gde se svaki gram brašna, svaka kap vode i svaka mrvica kvasca računa. Svaki klik na naš sajt je poziv da zamesite svoj komad sreće.

Pridružite se našoj zajednici gde testo nije samo hrana, već simbol doma, topline i zajedništva. Dobrodošli u prostor gde se peče srcem, gde svaki hleb peva svoju pesmu, gde je svaki zalogaj priča za sebe.

Prijavi se za radionicu

Otkrijte tajne majstorskog zamesa testa i učite od vrhunskih pekara u inspirativnom okruženju Lesaffre Baking Centra.

Zanimljivosti

Najnovije

Hleb naš nasušni

Potraga za hranom i njeno konzumiranje je jedna od najbitnijih potreba svakog bića još od prvih oblika života. Ishrana se...

Aktivacija nekada, a sada – Nagradni konkursi

Podelite sa nama svoj omiljeni recept i možda baš on bude nagrađen.

Prijavite se na naš newsletter:

Budite u toku sa najnovijim receptima, prednostima kvasca i zanimljivostima iz tajanstvenog sveta testa.

Pekarijada – takmičenje profesionalnih pekara

Saznajte ko su najbolji mladi i profesionalni pekari u Srbiji.