Laganim zalogajima probudite prolećnu euforiju

Leto se približava, a prolećne dane najbolje ćete provesti uz lagane zalogaje. Ako želite da sredite svoju figuru i dovedete telo u formu koja vam odgovara, smanjite količinu obroka. Ipak, manje hrane ne znači i manje uživanja, zato imamo za vas lagana peciva čiji će vas ukus oduševiti.

Najlakši način da se osećate sito, a da ne prepunite stomak, jeste da pojedete preukusne štapiće. Štapići se prave lako, a jedu još lakše jer nema osećaja težine nakon što ih sa zadovoljstvom pojedete. Ukoliko ste ljubitelji sendviča, onda će vam mini hamburgeri biti posebno simpatični.

Za sladokusce smo spremili posebno malo zadovoljstvo, preukusne mini buhtle, uz koje cela porodica može da uživa u proleću, i srećna dočeka leto. Takođe, uz slatke cvetiće sa čokoladom možete uživati u svojoj jutarnjoj kafi, spremni da započnete dan puni elana i sa slatkim osećajem u ustima.

Lagan doručak je najbolji način da od samog starta ulepšate prolećni dan, zato smo vam pripremili recept za mini pletenicu.  Ukoliko želite lagan ručak dok ste na poslu, napravite  mini pani pizze za čije spremanje vam neće trebati mnogo truda, a užitak je zagarantovan. Takođe, ukoliko volite da s vremena na vreme obradujete sebe ukusnom užinom, imamo za vas mini kroasane čiji će vas ukus usrećiti svakim zalogajem.

Kao što se i sami možete uveriti, mali obroci mogu da vam donesu veliko uživanje. Ukoliko ste spremni da sa ljubavlju pripremite svoje omiljeno lagano pecivo, videćete sjajne promene kako na svom telu, tako i u svom raspoloženju. I ne zaboravite – u srećnom stomaku, srećan duh.

 

Povezano

Komentari

Želim primati newsletter

Na sajtu https://mesimozajedno.rs koristimo kolačiće za prijavu i objavljivanje sadržaja i analizu saobraćaja na sajtu . Više o kolačićima Ne prihvatam Prihvatam